top of page
Inzet

Elke zorgverlener moet trainen. Of het nu om een EHBO'er, gaat of om een arts. De meeste ervaring doe je natuurlijk op in de praktijk. Maar hoe kun je nu op een veilige manier mensen voorbereiden op deze praktijk?

En hoe houd je kennis op peil?

 

Het beproefde antwoord is met behulp van een goed opgeleide acteur. Of zoals ik  ooit genoemd ben door een Amsterdamse koffiejuffrouw; "Een professionele aansteller". What's in a name.

Ik ben opgeleid om levensechte wonden grimeren, maar ook begrijp ik dat ieder ongeval een verhaal dient te hebben dat overeen moet komen met het letsel. Tevens heb ik een gedegen medische basiskennis die mij helpt bij mijn spel als mede bij het geven van feedback na afloop aan de hulpverlener. Hiermee ondersteun ik scénario-trainingen. Of kan ik als voorbeeld dienen in een les waarbij hulpverleners hun vaardigheden moeten oefenen. 

Bij het trainen van de zorgprofessional wordt mijn kennis over de mogelijke behandelingen en therapieën ook regelmatig ingezet..

Aangezien in een training soms een andere route word gekozen door een cursist dan geanticipeerd door de docent. Je kunt bijvoorbeeld zomaar een ander medicijn krijgen dan verwacht.

Weten wat dit met je doet en doorspelen op dit soort momenten kan cruciaal zijn voor het leerrendement van een training.
Op zulke momenten is mijn spel een hulpmiddel om een hulpverlener te belonen voor goede zorg, of om in een veilige leeromgeving te leren hoe iets de volgende keer misschien anders kan.

Tarieven:
 

EHBO, BHV trainingen, BLS niveau:
30,0  euro per uur, voor een minimum van 3 uur.

 

Trainingen als AZADI simulant (Alcohol & Drugs gerelateerd spel)

35,- euro per uur, voor een minimum van 3 uur.

Trainingen op ALS niveau en voor professionele hulpdiensten.

40,-  euro per uur, voor een minimum van 3 uur.

Hierbij wordt enige kennis van protocollen voor de betreffende dienst verwacht.

(Politie, brandweer, ambulance)

Trainingen als trainingsacteur, i.c.m. voorgaande expertises

45,00  euro per uur, voor een minimum van 3 uur.

(Als trainingsacteur breng ik behalve meer acteerervaring ook gedegen feedbacktechnieken in de praktijk)

Deze inzet is vooral geschikt voor de zorgprofessional in de psychiatrie en of alcohol en drugsverslaving.

EHBO verenigingen/ Rode Kruis afdelingen

Onkostenvergoeding van 7,50 euro per uur. Exclusief reiskosten

Behalve mijn werkzaamheden die ik dagelijks uitvoer voor alle commerciële partijen kom ik regelmatig  bij EHBO verenigingen, Rode Kruis afdelingen of andere soortgelijke organisaties die geen commercieel belang hebben.

bottom of page